Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Irnick
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse cosmetice naturale Hemel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hemel, urmeaza regulile si legile impuse de natura, a deschis copertile vechilor manuscrise si foloseste retete traditionale imbinate cu stinta contemporana de varf, astfel a reusit sa faca legatura dintre om si natura,
a unificat traditia si stinta in slujba sanatatii si frunusetii omului.

Din aceste motive Hemel prezinta un nou capitol in cosmetica, ce va deveni cu siguranta o noua stinta.

S-a confirmat pe piata si a devenit de neintrecut cu paleta sa de produse create din vitamine extrase in mod natural si uleiuri eterice.

1 Extractele naturale din plante care contin cantitati considerabile de vitamine, dar si alte materii pretioase si tamaduitoare necesare , actiunea lor sinergica este incomparabila fata de actiunea vitaminelor obtinute pe cale sintetica. Nici o substanta sintetica nu poate echivala prin complexitatea sa agentii activi obtinuti direct din plante.
Prin aceasta metoda de aplicare a plantelor medicinale se pastreaza mi de componente benefice, care se pierd in procesul de izolare sintetica.

2 Uleiurile eterice folosite de Faraoni si Imparati, de Cleopatra, acum accesibile si omului de rand in paleta de produse Hemel , fiecare produs este plin de uleiuri eterice, adica utilizand produsele Hemel introducem in organism HERTI.
BIOFRECVENTA, ENERGIA VITALA
Oameni de stinta au masurat ca cea mai mare biofrecventa in natura o au uleiurile eterice.
Prin introducerea materialelor cu biofrecventa inalta ridicam nivelul bioelectricitatii interioare{ putera vitala, motorica, intre muschi si nervi}, marim forta vitala a organismulu.

Fiecare corp cu forta vitala lumineaza si formeaza in jurul sau aura care este invelisul sau de protectie.

Valoarea aurei umane si importanta acesteia pentru sanatatea omului a fpst descoperita in Washington inca din anul 1922.

Daca puterea aurei este de 68-72 herti, organismul este sanatos.
Puterea in jur de 50 de herti inseamna boala, 45 de herti si mai jos este semnul modificarilor maligne in organism.

Cu alimentatie de inalta calitate  putem introduce in organism 15 herti, cu extractele de plante de la 20-22 herti, iar cu uleiurile eterice{Hemel} de la 52 –320 herti.

Va recomandam sa folositi din plin produsele Hemel pentru a introduce cati mai multi herti in organism{ fiecare produs contine uleiuri eterice, herti} si a fi cat mai sanatosi si frumosi.

Produsele Hemel sunt unice, nu aveti cu ce sa le comparati, trebuie sa le folositi pentru a va da seama de calitatea lor, la fel si cunoscutii dv.
Din Gura in Gura